Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
OHO ZARAZ DZIEWCZYNY CHWYCA SIE ZA KUDLY
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hehe ale tamat ja sie tam wole nie wypowiadac , i tak to nic nie zmieni prawda jest taka ze tych co wyjebali z angli zatrzymuja sie po drodze w holandi i teraz tu robia syf dziekuje dobranoc
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie rozumiem skad ten bulwers... fakt kto jest latwy ten jest latwy....bez komentarza
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
ODPOWIEM TAK ZE TA ZLA MNIEJSZOSC WIECEJ JEST WIDAC IS LOYCHA CZESTO I CZUC A DOBRO JEST MALO WIDOWISKOWE I NIKT TEGO NIE WIDZI LUB NIE CHCE DOSTRZEC NP JA JESTEM NIE PIJACY ALKOHOLU A WSZYSCY MI NIE WIERZA BO JAK TO POLAK I NIE PIJE,,,,????? to pewnie pedal
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
szczeze mam to gdzies ja tam na spokojnie temat poruszylam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MNICH79 napisał:
ODPOWIEM TAK ZE TA ZLA MNIEJSZOSC WIECEJ JEST WIDAC IS LOYCHA CZESTO I CZUC A DOBRO JEST MALO WIDOWISKOWE I NIKT TEGO NIE WIDZI LUB NIE CHCE DOSTRZEC NP JA JESTEM NIE PIJACY ALKOHOLU A WSZYSCY MI NIE WIERZA BO JAK TO POLAK I NIE PIJE,,,,????? to pewnie pedal dokladnie
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
a ja spokojnie odpowiadam moze nie lubisz kolorowych bo sama sie nieszczesliwie zakochalas w jakims ahmedzie a on ci pozcil i teraz masz na nich nerwy sorki glupi zart
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
kurna literki zjadam bo chyba juz oczka mi sie kleja hyhyhyhy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MNICH79 napisał:
a ja spokojnie odpowiadam moze nie lubisz kolorowych bo sama sie nieszczesliwie zakochalas w jakims ahmedzie a on ci pozcil i teraz masz na nich nerwy sorki glupi zartluzzzzzz naszczescie nie mam takich problemow hehe wole polakow co swoje to swoje
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
wy wiecie o czym mówicie?
to ,kto z kim,jak,kiedy i gdzie sypia, mnie chuj obchodzi
i nie rozumie co was tak interesuje czyjaś dupa,zajmijcie się lepiej swoimi rasistowskimi główkami
Zgłoś wpis

Bliżej nas